Devecikonagi.CoM
Eylül 05, 2010, 06:08:18 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Devecikonağı Tanıtım Formu Bölümüne Hoş Geldiniz.Umarım iyi vakit geçirirsiniz.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köyden Haberler...  (Okunma Sayısı 470 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lider
Yönetici
Administrator
Newbie

E-Posta
« : Ocak 24, 2010, 08:58:43 ÖS »

Hafta sonu köyde idim. Muhtar yeni çalışmalar peşinde. Düğün salonuna asma tavan yapmak için çalışmaya başlamış. Malzemeleri alıp düğün salonuna yığmış. Zemini mermer yaptıracağını söylüyor. “Daha bitmedi.” Diyor. Yapacaklarını bir bir sıralıyor. “Çöp toplamak için traktör alacağım.”diyor.
      Bu arada beni yakalamışken düğün salonunda biraz demir taşıttı. Ellerim boya oldu. Hemen tiner getirip ellerimi temizlememe yardım ettiler.
      İmamın tayini çıkmış. Sakarya’ ya gidiyormuş. Köyden çok memnun ayrılıyor. Siz bu yazıyı okurken imam köyden ayrılmış olacak. “Aş ve iş” diyor imam. “ Yüksek Lisans yapıyorum, okula yakın olmam gerekiyor.”  Ne diyelim köye hizmetinden dolayı teşekkür ederiz. Hatipliği, bilgisi ve karakteri ile Devecikonaklılar seni hep hafızasında yaşatacaktır, yolun ve bahtın açık olsun demek geliyor insanın içinden.
     Çiçeği burnunda Hacımız Yusuf abi kutsal topraklardan dönmemin, oraları görmenin, dini farizasını yerine getirmenin mutluluğu içinde.
     Sonra Rıdvan ağabeyin arabası bağlanmış. Bilinmez neden bağlanmış. Ama köy kahvesinde öğrencileri, köylüleri yıllardır taşıyan vefakar ve cefakar Rıdvan ağabeyin arabasının bağlandığından çaylar bedava imiş.
      Devecikonaklılar ekmek verdikleri, ekmek yedirdikleri insanlardan ilk defa ihanet görmüyorlar, görmeye de devam edeceklerdir.
     Olması gereken Devecikonaklıların Devecikonaklılara sahip çıkmasıdır. Bundan gerisi yalandır.
     Yazmaz olduk siteye. “Devecikonaklının böyle bir siteye ihtiyacı yok mu?” diye sormak gerekiyor.
       Mutlu günlerinizi, dertlerinizi yazın birlikte paylaşalım. Sevinçler paylaşıldıkça çoğalır, hüzünler paylaşıldıkça azalır.
       Sitenin süresi Ağustos 2010’da bitiyor. Ben derim ki; böyle olacaksa süreyi uzatmayalım, siteyi kapatalım.

yasemin_kalfaoglu
Full Member

« Yanıtla #1 : Mart 02, 2010, 05:03:43 ÖS »

Hayırlı günler,
Evet çok ilgisiz kalınıyor siteye.Bilgisayara girdiğimizde facebook a msn e ayırdığımız sürenin onda birini ayırsak çok daha farklı olurdu.Umarım kapanmaz ama bir iki kişinin iteklemesiylede olmaz.daha fazla destek görmeli site.
bu arada düğünüm var 20-21 martta. önümüzdeki günlerde yazarım ayrıntılı.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: